İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Gökcehan KANDİLLİ

Gökçehan KANDİLLİ
İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1982 yılında Ulubey ‘de doğmuştur. İlk, orta ve sağlık meslek lisesi eğitimini Ulubey’de tamamladı.  Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi programlarından mezun olmuştur.

2004 Yılında Konya Hadim İlçe Hastanesinde Sağlık Memuru (Tıbbi Sekreter) olarak göreve başladı. 2005-2013 Yılları arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde Hasta Hakları, Kalite Yönetim, Gider Tahakkuk birimlerinde görev yaptı. 2013-2016 Yılları arasında Aydın Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, 2017-2018 yılları arasında Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Muhasebe Biriminde Uzman, 2018-2020 Yılları arasında Aydın Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptı.

Mayıs 2021 den bu yana hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktadır